Restaurant Week in Leuven

Dineren in een toprestaurant is doorgaans een dure aangelegenheid. Maar niet tijdens de Restaurant Week. Van maandag 2 Juni tot en met zondag 8 Juni serveren de deelnemende restaurants een gastronomisch hoogstaand driegangendiner aan de spotprijs van 25 euro. Een lunch van drie gangen kost 20 euro.

Reserveren voor de Restaurant Week kan alleen via www.restaurantweek.be. Je ziet onmiddellijk of er nog plaats is in het restaurant van jouw keuze. Tijdens de Restaurant Week zijn alleen online reservaties geldig.

Leuvense restaurants die deelnemen zijn: Adellijke Belofte, Charly’s Brasserie en De Blauwe Maan. De Leuvense restaurants vind je terug onder “restaurants in Brussel”. (Tja, volgens de mensen van restaurantweek zal Leuven een deelgemeente van Brussel zijn…)

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Restaurant Week in Leuven”

Lime
(on mei 7th, 2008 at 11:23)

Ik zie enkel ‘restaurants in Antwerpen’ en ‘restaurants in Brussel’ staan. Zou Leuven al volzet zijn?

 
Carolien
(on mei 7th, 2008 at 12:17)

Neen, de makers van deze site beschouwen Leuven blijkbaar als een deelgemeente van Antwerpen. ;-)

 
De Adellijke Belofte
(on juli 5th, 2008 at 20:01)

[…] Restaurant Week reserveerden mijn vriend en ik een tafeltje in de Adellijke Belofte in de Naamsestraat. Het […]