Leuven in Scène 2008: Sienta La Cabeza

Leuven in Scene 2008 pakt uit met iets heel bijzonder: op de Oude Markt komt een kapsalon waarbij de kappers je haar omvormen tot een excentriek kunstwerk. De kapsels zijn het werk van het Catalaanse Sienta La Cabeza. Op Flickr kan je enkele foto’s vinden van hun werk. Het kapsalon van Sienta La Cabeza is doorlopend open van 20:00 tot 23:00 op zaterdag 10 mei en zondag 11 mei 2008 op de Oude Markt. De kapbeurten zijn volledig gratis.

Dit artikel is onderdeel van een reeks artikels waarbij telkens een onderdeel van Leuven in Scene 2008 voorgesteld wordt.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Leuven in Scène 2008: Sienta La Cabeza”

Scene-sationeel !
(on mei 11th, 2008 at 13:01)

[…] ging van start op de oude markt, waar je de kans had om onder handen genomen te worden door enkele “knip en kap” virtuozen. De resultaten waren er dan ook naar: vrouwen met grote blauwe ananassen op hun hoofd hadden veel […]