18de Dag van het Park in de Kruidtuin

De Dag van het Park op zondag 25 mei 2008 staat in het teken van ‘Bomen en mensen: één verhaal’. Meer dan honderd gemeenten in Vlaanderen is het opnieuw feest in het park. In Leuven kan je terecht in de Kruidtuin voor een dagje ontspannen in het park. Je kan er een geleide bomenwandeling doen, zien hoe beukenhout op een draaibank getransformeerd wordt tot mooie kunstwerkjes, deelnemen aan een fotozoektocht, leren hoe je met wilgentenen perken kan omranden, luisteren naar het verhaal van de imkertuinier, proeven van heerlijk bomenlekkers en nog veel meer.

Het volledige programma vind je op de site van de stad Leuven. Je kan ook de brochure downloaden.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “18de Dag van het Park in de Kruidtuin”

18de Dag van het park in de Kruidtuin
(on mei 26th, 2008 at 21:44)

[…] eerder aangekondigd was het gisteren de 18de dag van het park in de Kruidtuin. De bezoekers werden in de watten gelegd: […]