Vlaamse première van “Wolf” (Kommil Foo)

Na hun unaniem bejubelde Spaak staan de broers Raf en Mich Walschaerts er opnieuw met een nieuwe show. Woensdag 14 mei ging “Wolf” van Kommil Foo in première in de Vlaamse Opera te Gent.

Wie een zinderende show als “spaak” verwachte kwam een beetje bedrogen uit, maar met “Wolf” hebben de gebroeders Walschaerts weer gedaan wat ze best kunnen: Ontroerende en hilarische verhalen vertellen over de mens en zijn alledaagse tragiek in hun unieke persoonlijke stijl. De verhalen zijn met een fijne zijden draad aan elkaar gewoven aan de hand van slimme woordspelingen en andere subtiele hints. De synergie tussen de broers zorgt voor de rest. Mich en Raf kruipen in deze show (letterlijk en figuurlijk!) in elkaars kleren en dat zorgt voor zeer fijne humor. In Leuven zal je spijtig genoeg nog even moeten wachten. De show staat moment gepland voor 4, 5 en 6 december in cultureel centrum 30CC.

Wie niet zo lang wil wachten kan naar Gent of Antwerpen afzakken. Het duo trekt ook naar de AB in Brussel, maar daar zijn alle kaartjes al uitverkocht.

Meer info op kommilfoo.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.