Diestsesteenweg afgesloten vanaf 1 juni 2008

In het kader van het project Kop van Kessel-Lo worden er rioleringswerken uitgevoerd op de Diestsesteenweg tussen de Bauwputbrug en de kruising met de Oude Diestsesteenweg. Hiervoor wordt de Diestsesteenweg vanaf 1 juni volledig afgesloten voor alle verkeer van en naar Diest. Dit heeft een grote invloed op zowel het lokale als het doorgaande verkeer. Deze werken zullen duren tot half september.

Alle details zijn beschikbaar in de nieuwsbrief over de werken aan de Kop van Kessel-lo.

Bookmark and Share

Er zijn 5 reacties op “Diestsesteenweg afgesloten vanaf 1 juni 2008”

Bert
(on mei 18th, 2008 at 11:14)

dat gaat wat geven, zowel vanuit Diest (en E314) als vanuit Tienen (en E40). Als je ‘s morgens een van beide snelwegen moet nemen ‘om het minste problemen te hebben’ …

 
Pelle
(on mei 18th, 2008 at 23:45)

Woehoew! Plek om te teppeschieten!

 
yab
(on mei 19th, 2008 at 11:46)

Wat is dat, teppeschieten?

 
Pelle
(on mei 20th, 2008 at 12:05)

Dat is een volksspel dat iets wegheeft van petanque. Alleen gooi je niet met ballen naar een klein balletje, maar met loden schijven (niet echt schijven, maar een meetkundige ‘bolkap’ – sollen genaamd) naar een klein paaltje (h. 10 cm, diam. 3cm, de teppe) met geld op. Als je het op de gazon speelt, is ‘m naar de vaantjes. Een ideaal spel voor met wegenwerken: het haalt de buren uit hun kot om samen buiten een pintje te drinken.

 
Dries
(on mei 20th, 2008 at 21:11)

Nog nooit van gehoord :)