Stem D’Hoogeschool naar de overwinning

Het programma Mijn restaurant nadert zijn ontknoping. De spanning stijgt. De eindstrijd zal gaan tussen het Hasseltse restaurant Exquisa en het Leuvense restaurant d’Hoogeschool. De leveninleuven.be redactie ontving vandaag twee oproepen om voor d’Hoogeschool te stemmen. Omdat wij duimen dat de overwinning naar Leuven gaat, publiceren wij hieronder beide oproepen.

De oproep van het “promoteam”:

Wij zijn het “promoteam” van Restaurant D’Hoogeschool(mijn restaurant – VTM). Sinds gisteravond is het duidelijk dat zij in de finale uitkomen tegen Exquisa uit Hasselt. Ieder smsjes zal nodig zijn om het tegen “Limburg” te halen. Het zou knap zijn moesten we Jelle en Micheline van D’Hoogeschool hun droom helpen verwezenlijken. Kunnen/willen jullie mee steunen door een extra oproep om hun naar de eindoverwinning te stemmen. Stemmen kan door “Leuven” te smssen naar 3274 of te bellen naar 0905-53002.

Een oproep van de moeder van kelner Geert:

Half Vlaanderen ligt er inmiddels wakker van, wie haalt het Leuven of Hasselt? Jij kan het verschil maken en Leuven laten winnen.

Moeder Micheline en zoon Jelle vormen een tof team en het eten van kok Jelle smelt in je mond. Tijdens de twee voorbije maanden hebben ze hard gewerkt om dit nieuwe restaurant op niveau te krijgen met een fijne ploeg medewerkers. Zij willen deze campagne milieu-vriendelijk voeren en zo weinig mogelijk flyers en affiches verspreiden. Daarom deze oproep via de moderne blog-weg.

Stem hen naar de overwinning en stuur massaal het woord “Leuven” via sms naar 3274 en dit voor dinsdagavond 27 mei. Zet eveneens via mail, je familie, vrienden en kennissen aan om hetzelfde te doen.

Frank van Moosability plaatst ook een oproep op zijn blog om te stemmen.

De boodschap is duidelijk. ;-)

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Stem D’Hoogeschool naar de overwinning”

Delcourt Agnes
(on mei 24th, 2008 at 2:06)

Stemmen kan volgens mij tot in de finale-uitzending op 29/05/2008.
2 dagen kan een groot verschil maken :)
SMS Leuven naar 3274!

 
Moosability
(on mei 27th, 2008 at 16:17)

Stem op Leuven nu het nog kan.

Wij zijn vrijdag bij hen gezellig een pintje gaan drinken. Het was heerlijk fris, dat pintje en het weer. Stemmen dus, … voor Leuven.