Architectuurprijs Leuven 2008

Op woensdag 28 mei om 20.00u vindt de prijsuitreiking van de Architectuurprijs 2008 plaats in het Auditorium van bibliotheek Tweebronnen. De stad Leuven bekroont dan opnieuw het beste gebouw met haar vierjaarlijkse architectuurprijs. De prijsuitreiking wordt afgesloten met een grandioos feest ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de vzw Stad en Architectuur. Inkom is gratis.

Tot 27 mei kan iedereen nog meestemmen voor het beste gebouw door op de tentoonstelling in de Foyer van bibliotheek Tweebronnen een formulier in te vullen. Naast de Leuvense inwoners beoordelen ook een vakjury (architecten) en ambtelijke jury (officiƫle instanties) de projecten.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Architectuurprijs Leuven 2008”

sed
(on mei 25th, 2008 at 20:07)

het interview hierover vind je bij scorpioscoops.wordpress.com