18de Dag van het park in de Kruidtuin

Zoals eerder aangekondigd was het gisteren de 18de dag van het park in de Kruidtuin. De bezoekers werden in de watten gelegd: je kon allerlei uitleg krijgen over de planten en over het onderhoud van de tuin. Ook kon je meedoen aan een wedstrijd, natuurproducten proeven en allerlei houtsnijwerk bewonderen. Enkele foto’s van deze geslaagde 18de dag van het Park:

18de dag van het Park: uitleg over boom

18de dag van het park: animatie

18de dag van het park: ambachtelijk houtsnijwerk

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “18de Dag van het park in de Kruidtuin”

Klaar Van Noten
(on mei 27th, 2008 at 15:01)

Ik vraag me af of er een vrijwilligerswerking is om mee de kruidtuin of de serres te onderhouden.
Indien dit zo is dan had ik daar graag meer informatie over willen hebben.Indien niet, dan vraag ik me af of er nog mensen zijn die bij wijze van hobby dat graag zouden doen en of het mogelijk is om zo’n werkgroep op te starten.

 
Dries
(on mei 27th, 2008 at 15:54)

De kruidtuin wordt onderhouden door de groendienst, zie http://www.leuven.be/showpage.asp?iPageID=1360
Je kan de organisatie van de Kruidtuin bereiken op tel+ 32 (0) 16 23 24 00. Ook kan je de groendienst contacteren op + 32 (0) 16 29 44 88, groendienst@leuven.be. Ik vermoed (maar dat vraag je best na!) dat het onderhoud van de tuin volledig in handen is van de groendienst maar dat men wel beroep doet op allerlei organisaties en vrijwilligers als er een evenement is in de kruidtuin…