Terrasfilms in het STUK

Voor het 26e jaar op rij kan je in juni in het STUK terecht voor Terrasfilms, een reeks filmvertoningen in openlucht, op twee megaschermen op een met terrasjes gevuld binnenplein. En dat iedere maandag, woensdag en vrijdag van de maand juni.

Terrasfilms, waarvan de programmatie sinds enkele jaren door Cinema ZED verzorgd wordt, is al meer dan een kwarteeuw een vaste waarde met een oude vertrouwde maar nooit slijtende formule: verrassende films, zwoele zomeravonden en een frisse pint. Het menu van Terrasfilms 2008 is opnieuw een bonte mix van bekende titels en onontdekte pareltjes, van stijlen en genres. Humor, fantasy, drama, horror, lang en kort, oud en nieuw: het krijgt allemaal een plaatsje in het een origineel en kleurrijk filmprogramma. Een programma dat overigens een mooie staalkaart biedt van wat doorheen het seizoen op Cinema ZED verschijnt.

De Terrasfilmvertoningen starten van zodra de zon helemaal onder is: rond 22u30. Iedere voorstelling wordt onderbroken voor een pauze van een tiental minuutjes. De toegang is GRATIS!

EL LABERINTO DEL FAUNO (woensdag 4 juni)
SUNRISE (Live begeleid op piano!- vrijdag 6 juni)
EVERYTHING IS ILLUMINATED (maandag 9 juni)
TEKKONKINKREET (woensdag 11 juni)
REPRISE (vrijdag 13 juni)
INDIANA JONES AND THE RAIDERS OF THE LOST ARK (maandag 16 juni)
THE BEST OF IKL ’07 (woensdag 18 juni)
EXTRAS: SERIES FINAL (vrijdag 20 juni)
LINKEROEVER (maandag 23 juni)
DEATH OF A PRESIDENT (woensdag 25 juni)

Meer informatie kan op www.cinemazed.be of download de folder.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.