L’Aurora Pizzeria

L’Aurora Pizzeria is een typisch Italiaans restaurant dat zich net iets verder uit het centrum bevindt, op de hoek van de Brusselsestraat en de Ridderstraat. L’Aurora biedt een klassieke Italiaanse kaart met, zoals de naam van het restaurant aangeeft, een prominente plaats voor pizza’s.

Het interieur van L’Aurora is zo Italiaans als maar kan zijn: roodgeblokte tafelkleedjes, foto’s uit ItaliĆ«, houten stoelen en tafels en een grote pizzaoven die een centrale plaats inneemt. Leuk detail: aan de muren hing een mooie collectie bankbiljetten uit de tijd voordat de euro zijn intrede deed. Het restaurant heeft een charmant ouderwetse uitstraling en richt zich vooral op een studentikoos publiek. De prijzen zijn dan ook zeer democratisch.

Voor een eenvoudige en goedkope maaltijd moet je zeker bij l’ Aurora zijn. Al moet je wel het nodige geduld kunnen uitoefenen. Wij moesten na het opgeven van onze bestelling een drietal kwartier wachten voordat de twee pizza’s en de risotto op tafel stonden. Dat kan stukken sneller, denk ik zo.

Mijn risotto was ok. Niet bijzonder, maar dat kan je voor een prijs van 12 euro niet verwachten. De portie was alleszins meer dan groot genoeg en ook de heren in mijn gezelschap hadden moeite om de pizza volledig op te krijgen. De pizza’s vielen alleszins in de smaak. Lekker pikant.

Toch een klein minpuntje. Na het vragen van de rekening werd ons geen amaretto als afsluiter aangeboden. Een klein gebaar waaraan we, na ettelijke bezoekjes aan Italiaanse restaurants in Leuven, gewoon geraakt waren.

Praktisch
L’Aurora Pizzeria
Brusselsestraat 204
3000 Leuven
tel: 016/29 47 90
laurora@proximedia.be
http://www.laurora.be/

Onze keuze
risotto con scampi
pizza vulcano

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “L’Aurora Pizzeria”

Peejee
(on september 5th, 2008 at 8:25)

vergeet het verleden! ga voor de toekomst: studentenpizza.be THE place to BE 4 studenten die pizza willen eten ;-)

 
Dave
(on januari 5th, 2009 at 3:47)

Die Studentenpizza is nu ook in Gent beschikbaar! Ga er zeker eens gebruik van maken! Pizza pizza pizzaaaa!

 
Pizza Leuven
(on juni 14th, 2009 at 18:44)

Je kan ook pizza, pasta en pita en zelfs chinees bestellen in Leuven via http://www.pizzalevering.be Zeer eenvoudig en snel!

Greetz,

Sofietje