Scorpio buffet op dinsdag 10 juni

Radio Scorpio, de enige Leuvense radio zonder reclame, heeft dringend nieuwe fondsen nodig en organiseert daarom allerlei benefietacties. Nog tot deze donderdag kan je je inschrijven voor het Scorpio-Buffet: voor de prijs van 35 euro per persoon krijg je een koud en warm Italiaans buffet en een glas wijn in Restaurant Rossi. Je kan je inschrijven door 35 euro te storten op het rekeningnummer 001-0793790-18 met vermelding ‘Scorpio-buffet’. De winst zal gebruikt worden om de vrije radiozender Radio Scorpio in de ether the houden.

  • Locatie: Restaurant Rossi (‘Slow Food’), Standockstraat 2, Leuven (tussen Hogeschoolplein en Naamsestraat)
  • Tijdstip: dinsdag 10 juni 2008 om 18:30.
Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Scorpio buffet op dinsdag 10 juni”

Red Radio Scorpio!
(on juni 11th, 2008 at 8:29)

[…] hebben mijn vriendje en ik een steentje bijgedragen aan het redden van Radio Scorpio, de oudste vrije radio van BelgiĆ«. Radio zonder reclame, het […]

 
Ragazza e Rossi
(on juni 12th, 2008 at 23:11)

[…] een pasta inclusief lookbom mag je bij Rossi zijn. Zo ook tijdens het meer dan geslaagde benefiet buffet ten voordele van radio Scorpio. Ik ging er eerder al wel eens binnen eten in de stomende visbokaal. […]