Jonge acteur gezocht

Gezocht: jonge mannelijke acteur tussen 15 en 20 jaar (iets ouder of jonger kan ook nog) om mee te spelen in de theaterproductie “Leuke Mieke”. Wil je veel spelen, leren en ervaring op doen: grijp dan nu je kans!

De theaterproductie “Leuke Mieke” speelt een dertigtal keer in januari en februari 2009. Korte repetities in juli en december 2008.

Interesse en meer info: info@fabuleus.be. Er is nog geen auditiedag vastgelegd, maar de theaterproductie wil iemand vinden tijdens de maand juni. De auditiedatum wordt afgesproken met de kandidaten.

“Leuke Mieke” is een theaterproductie van en met Ruth Bastiaensen, Leen Roels en Owen Weston voor een publiek vanaf 10 jaar.

“…tussen aders en stromen

in mergen en benen

nog niet direct van plan te vertrekken…”

Aan de basis van leuke Mieke ligt een verhaaltje dat de Gentse dokter Yves Benoit altijd vertelt aan jonge leukemiepatiƫntjes. Over de witte en de rode bloedcellen die als soldaten strijden. Met dat in haar achterhoofd schreef Leen Roels dit nieuwe stuk, over een meisje dat op haar eigenwijze manier probeert ziek te zijn met een leuke Mieke ergens vindbaar diep.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.