LeuvenSalsa! feest op het Martelarenplein

Update: Wegens de slechte weersvoorspellingen is het feest verplaatst naar de Jupiler dance hall in de Sportoase. Het feest kan er alleen maar beter op worden, want er wordt voor cocktails en andere dranken gezorgd. Deuren gaan open om 19.45u. Inkom is 5 euro.

Op zaterdag 14 juni wordt het Martelarenplein omgetoverd in een openlucht dansvloer. Het dansen begint om 20.00u met een bachata workshop voor alle niveaus gegeven door Grégory & Fernanda van Mambo rules. Na de workshop wordt er verder gefeest tot middernacht met dj Cisko. Inkom is 3 euro. Organisatie door LeuvenSalsa!

Meer info op Facebook.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “LeuvenSalsa! feest op het Martelarenplein”

Openlucht Salsa Feest op het Martelarenplein
(on juli 24th, 2008 at 8:00)

[…] vorige salsa op het Martelarenplein moest wegens de slechte weersvoorspellingen uitwijken naar de Sportoase. Dit weekend beloven de […]