Benefietacties Radio Scorpio

Radio Scorpio, één van de oudste radiozenders in Belgie is volop bezig met benefietacties om hun financiele situatie terug in orde te brengen. Zo kan je op de Ebay pagina van Radio Scorpio allerlei objecten kopen om hen te steunen. Sinds deze week staan weer een aantal nieuwe producten te koop zoals een gesigneerde T-shirt en pet van The Kids, genummerde prints van ‘Vrouw met fiets in haar vette kont’ en tijdschriften en cd’s van Gonzo. Oudere aanbiedingen zoals ‘een uur radio maken op Radio Scorpio’, zijn ook nog steeds beschikbaar op de de Ebay pagina van Radio Scorpio.

Deze zaterdag 14 juni 2008 is het Captain Jamaica to the Rescue: reggae-fuif ten voordele van Radio Scorpio. De inkom is 3 euro en de fuif gaat door in Der Machine, Naamsestraat 34, Leuven.

Captain Jamaica to the rescue

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Benefietacties Radio Scorpio”

dreadpirate
(on september 22nd, 2009 at 19:35)

Geweldige affiche!