Win het strafste kot in Leuven

Volgend academiejaar geeft JIM aan 3 Leuvense studenten een jaar lang een gratis superdeluxe kot cadeau. Er worden allerlei leuke extra’s beloofd, waaronder de allernieuwste multimediasnufjes en een luxe waar andere studenten alleen maar van kunnen dromen. Als tegenprestatie moet je wel meespelen in een tv-programma met jezelf in de hoofdrol.

Ben je niet bang van de camera? Dan is dit iets voor jou. Inschrijven kan tot 6 juli 2008.

Lucie ziet zo’n luxekot wel zitten. Lees ook het artikel in het Nieuwsblad.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Win het strafste kot in Leuven”

Studenten Welkom!
(on september 21st, 2008 at 23:45)

[…] kan meedoen. De lotjes kan je verzamelen op de infomarkt. Jongerenzender JIM geeft dit academiejaar het meest luxueuze kot van Leuven weg. De finale van de wedstrijd wordt live gespeeld tijdens Studenten Welkom! 2008. De 3 winnaars […]