Tofsportdag op 22 juni

Op de tofsportdag op het Ladeuzeplein kan je van 13.00 tot 18.00 uur met het hele gezin gratis deelnemen aan initiaties. Je kan er genieten van demonstraties zoals atletiek, dans, vechtsporten, klimmen, volleybal, gymnastiek, baseball, basketbal, voetbal, aƩrotrim, skaten, speleobox, rugby, schermen. Voor de allerkleinsten is er opnieuw een kleuterdorp. De unieke 50 meter hoge death-ride vanuit de bibliotheektoren zal zeker ieders sporthart sneller doen slaan, evenals de 11 meter hoge klimtoren en speleobox.

Kortom, een ideale manier om kennis te maken met een stukje van het enorme Leuvense sportaanbod.

Het volledige programma vind je op de site van de stad Leuven.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Tofsportdag op 22 juni”

Tofsportdag - een impressie
(on juni 22nd, 2008 at 20:05)

[…] was er heel wat bedrijvigheid op het Ladeuzeplein. Tijdens Tofsportdag kon je er tal van sporten uitproberen of genieten van optredens van diverse sport- en dansclubs. […]