Aarschotsesteenweg terug open

Goed nieuws voor degenen die zich nog vaag herinneren dat er ten Noorden van Leuven een steenweg richting Aarschot loopt. De werken die er in 2004 begonnen lopen op hun laatste benen, en alhoewel het nog niet de bedoeling is kan je er nu al voorzichtig doorheen slalommen.
Na vier jaar komt er dus een einde aan de vaak wisselende afsluitingen, omleidingen en modderspatten op de wagens en fietsers, vanaf 20 juni zal de steenweg weer volledig worden opengesteld voor alle verkeer.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Aarschotsesteenweg terug open”

Henri Menheere
(on juni 17th, 2008 at 22:50)

Yes, we kunnen terug verhuizen naar de Aarschotsesteenweg 584! Wij zijn namelijk tijdens de werken even uitgeweken naar Zaventem ;-)

Oei er woont al iemand anders. Lap!

 
anijsje
(on juni 18th, 2008 at 11:14)

En in het weekend van 13-14 september volgen er allerlei feestelijkheden! Allen daarheen! ;-)