The Grasshopper

Sinds een weekje is er een nieuwe speelgoedwinkel in de stad: The Grasshopper, in de Mechelsestraat. Op zich is dit een hele goede zaak: als geboren Brusselaar (compleet met huig-r) reisde ik tijdens mijn eerste zwangerschap regelmatig naar onze hoofdstad om het filiaal aldaar leeg te roven.

Extra prettig omdat je dan 1e klasse mag reizen; en als dikke dame tussen de krantenlezende kostuums ploffen blíjft entertainment.

Nu baby2 onderweg is, is er dus zo’n winkel in Leuven gekomen. Nieuwsgierig hobbelde ik gisteren dan ook naar het pand in kwestie. En ja hoor. Met grote ogen dwaalde ik langs de barbapapa-koffertjes, retroridderoutfits en drakenknuffels.

Zolang mijn hormonen heersen over mijn portemonnee, blijf ik dus toch maar beter weg uit de Mechelsestraat.

Maar wie op zoek is naar een origineel cadeautje, (bv. pleisters met regenbogen en eenhoorntjes of doodskoppen op ;) kan zich er misschien wel eens wagen!

Linkje
 

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “The Grasshopper”

Goya
(on juni 17th, 2008 at 15:48)

Da’s pas goed nieuws, The Grashopper is inderdaad een superleuke winkel