The moose speelde stadsspel The target

The target is een spannend achtervolgingsspel dat aangesprezen wordt als zijnde uniek in de wereld. Het spel wordt vergeleken met een videogame met de stad als decor. Frank van Moosability speelde het spel en was zeer te spreken over de ervaring. Een leuke tip voor vrijgezellenavonden.

Update 4 juli: lees ook wat Pelle ervan vond.

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “The moose speelde stadsspel The target”

eddiefromohio
(on juni 18th, 2008 at 12:54)

Ik heb het al eens in Gent gespeeld. Je brengt best twee dingen mee : een goede competitiegeest en een stevige fysiek. Maar het is inderdaad een leuk spel. Zeker als de boef voorbijrijdende auto’s aanhoudt, erin springt en wegscheurt, plat op de vloer van een bus voorbijrijdt en andere lepe dingen uithaalt om te ontkomen aan de politieteams …

 
nillusius
(on juni 18th, 2008 at 13:49)

Een stevig inlevingsvermogen lijkt me ook een vereiste :)

 
Bert
(on juni 19th, 2008 at 17:58)

ziet er leuk uit ! nu nog een zaterdag vinden die voor mij & een stel vrienden vrij is …