De langste dag

Toen we gisteren met de fiets het centrum van Leuven binnenreden merkten we dat er voor de verandering weer iets te doen was op zaterdag.  Gelukkig hingen er genoeg banners boven de straten om te begrijpen dat het de langste dag was, een reden voor de Leuvense middenstand om uit te pakken met een reuzebraderij.

Zowat overal in het centrum was het een drukte met  straattheater, muziekoptredens,  optredens van de Wijgmaalse turnkring pro Patria en verder natuurlijk shoppers shoppers shoppers….
De langste dag

De langste dag

De langste dag

Meer foto’s in de leuvenblogt flickr pool.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “De langste dag”

Zomerkriebels in de Diestsestraat
(on juni 23rd, 2008 at 18:08)

[…] organiseren de handelaren in de Diestsestraat een shoppingvierdaagse met afprijzingen. Na de langste dag kunnen de shoppers nu ook genieten van Zomerkriebels. De liefhebbers van shoppen worden verwend in […]