Hapje Tapje 2008

Deze zomer, op 3 augustus,  viert Hapje Tapje haar 20ste editie, de ideale gelegenheid dus om enkele extraatjes aan de “feest”editie van het ondertussen vertrouwde concept met hapjes en de barmannenrace toe te voegen. Eén en ander werd dinsdag uit de doeken gedaan door het organiserend committée.

Een overzicht van alle standhouders en hun respectievelijke hapjes en tapjes zou een veel te lange lijst opleveren maar bubbels zullen alvast zowat overal op het traject te verkrijgen zijn; champagne, schuimwijnen, Cava,… In de Naamsestraat is het “Lekker Waals” met Waalse specialiteiten en vind je ook een stand met Trapistenbieren, en op het Hogeschoolplein is er natuurlijk de onvermijdelijke Paling in ‘t Groen aan restaurant d’Hoogeschool.

Jeroen Meus –de officiële stadskok van leuven– presenteert in de rand van Hapje Tapje “Picknick in het Park” waarbij iedereen uitgenodigd wordt zijn picknickmandje te vullen en in leuk gezelschap en op een picknickdekentje van de stad in het stadspark te picknicken.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.