Kop van Kessel-Lo: Diestsesteenweg Fase 2

Een nieuw bericht over de Kop van Kessel-Lo in de mailbox:

Vanaf 1 juli wordt het kruispunt Ijzerenwegstraat / Diestsesteenweg / Leuvensestraat afgesloten.

De werken op de Diestsesteenweg draaien op volle toeren. Op dinsdag 1 juli 2008 om 05.00 uur wordt het kruispunt Ijzerenwegstraat/Diestsesteenweg/Leuvensestraat afgesloten.

Automobilisten komende van op het De Becker Remyplein rijden best via de EĆ©nmeilaan naar de E314. Via afrit 18 (Mechelsesteenweg), afrit 17 (Brusselsesteenweg) of afrit 15 (Leuven Boudewijnlaan) kan u Leuven bereiken.

De bussen van De Lijn blijven hun huidige route volgen. Fietsers kunnen nog steeds zonder problemen het Brugbergpad gebruiken. In de Ijzerenwegstraat wordt het enkelrichtingsverkeer opgeheven en dubbelrichtingsverkeer van en naar de Oude Diestsesteenweg ingesteld voor de bewoners.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.