35ste Meyboomplanting Leuven (9 augustus 2008)

De Vriendenkring “Mannen van 1959″ vzw, Blok 9 en de Meyboomgezellen Leuven organiseren i.s.m. Stad Leuven en het Verbond der Jaartallen op zaterdag 9 augustus 2008 de 35ste Meyboomplanting in Leuven.

Naar aanleiding van de enige echte Leuvense Meyboomplanting organiseren de Vriendenkring “Mannen van 1959″ vzw, Blok 9 en de Meyboomgezellen Leuven i.s.m. Stad Leuven, Inbev en het Verbond der Jaartallen hun “Wandelende Persvoorstelling” op zaterdag 26 juli 2008.

Er wordt verzameld aan het lokaal van de Vriendenkring “Mannen van 1959″ (Café Marie-Thérèse, Martelarenlarenplein 1) vanaf 14.15u.

De Brusselse Delegatie’s van De Meyboom (De Metgezellen van Sint-Laurentius, De Gardevils, De Buumdroegers, De Poepedroegers en de Meyboomfanfare) zullen naar jaarlijkse traditie aanwezig zijn op de wandelende persvoorstelling.

Omstreeks 15.00h vertrekt de stoet langs de Diestsestraat naar de Grote Markt om in de Raadskelder van het Leuvense Stadhuis aan te komen omstreeks 16.15u waar dan de persvoorstelling aangaande de “35ste Leuvense Meyboomplanting 2008″ zal gegeven worden door de Voorzitter van de Vriendenkring “Mannen van 1959″ vzw & De “Leuvense Meyboomgezellen “Vereniging van de Meyboomplanters”, Luc Vleminckx.

Daarna wordt de stoet verdergezet langs de Oude Markt om via het Herbert Hooverplein terug aan te komen aan Café Sport (Martelarenplein 13), de zetel van de Leuvense Meyboomgezellen, omstreeks 18.45u.

Meer informatie krijg je zeker en vast na de Wandelende Persvoorstelling of je kan terecht op www.leuven.be/meyboom

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.