Straatvoetbal op het Martelarenplein

Lotto Street Soccer brengt op zaterdag 12 juli 2008 voetbal terug naar de plaats waar het ontstaan is: de straat. Alle 6 tot 16 jarigen kunnen hun voetbalkunsten laten zien op het Martelarenplein, onder toeziend oog van Mbark Boussoufa en Thomas Chatelle. Streetsoccer wordt 4 tegen 4 gespeeld zonder keeper. Tofsport Leuven organiseert deze “Lotto Street Soccer” voor de tweede maal, in samenwerking met OH Leuven en Sportizon.

Deelnemers moeten zelf een team samenstellen. Deelnemen is volledig gratis en inschrijven kan vooraf via de website of ter plaatse op 12 juli. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen voorzien en er is uitgebreide randanimatie. Het tornooi voor de -10 en -13 jarigen start om 10 uur en eindigt omstreeks 14.30 uur. De -16 jarigen spelen van 14 tot 19 uur. Meer informatie op de site van de stad Leuven. Het volledige programma vind je ook op de website van Lotto Street Soccer.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.