Beleuvenissen 2008 – Slagerij Van Kampen

Slagerij Van Kampen is een Nederlandse groep waarbij alles rond slagwerk draait. Ik kende de groep niet, maar het opzwepende ritme van een goeie drumsolo of een taiko-optreden kan ik zeker smaken.

We waren net op tijd voor het begin van de tweede set. Er was nog niet zoveel volk op de Vismarkt, waardoor we makkelijk tot vlakbij het podium geraakten. We stonden op de eerste rij om alle actie mee te maken. Al van de eerste trommelslagen voelden we (letterlijk) dat dit een fijn optreden zou worden. Onze trommelvliezen trilden mee op het ritme van de slagen en de grondtonen voelden we tot in onze tenen. Het speelplezier van de leden van de groep was overduidelijk. Meermaals werden tijdens de nummers onderling speelse blikken uitgewisseld en alle leden speelden met de glimlach op het gezicht. Ik werd er zelf vrolijk van.Meer foto’s op flickr
.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.