Bloody Tweebronnen

Het was druk in de bibliotheek de voorbije dagen. Iedereen zoekt vakantielectuur of een bezigheid om de grijze dagen te doorworstelen. Niet alleen lezen is plezant. Bibliotheek Tweebronnen doet moeite om het biebbezoek aangenaam te maken. Op dit moment wordt de bezoeker schokkend verrast door een gigantische halfdoorschijnende plastieken muur beklad met de bloedwoorden Bloody Murder. Dit doek is de achtergrond van een levende tentoonstelling met boeken, dvd’s, strips om lekker mee te rillen en te trillen, in kader van zomer van het spannende boek.

Bloody Murder

Als je dan toch in de Tweebronnen bent, passeer dan zeker eens bij de jeugdafdeling 12+ in de rechterachterhoek. Daar staat namelijk een leuk decorkunstwerk. “it’s the animal instinct in me” heet dit werk waarmee Liedewij Elsen op 9 februari 2008 de derde plaats in de categorie Ontwerpen haalde bij de Kunstbende wedstrijd in Leuven.

it's the animal instinct in me

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.