Winkelketens sluiten aan bij donderdagavondopening

De donderdagavondopening waaraan een 150-tal winkels uit Leuven nu al deelnemen, kent uitbreiding. Vanaf 21 augustus sluiten C&A, H&M en Zara aan bij de avondopeningsuren. Eerst sluit C&A met zijn winkel in de Bondgenotenlaan aan en vanaf september blijft ook de splinternieuwe C&A Shoes-winkel in de Diestsestraat op donderdag langer open.

“Het moet gezegd worden dat Leuven bij het donderdagavondshoppen een voortrekkersrol speelt. Ook de ketens weten dat. En dus is de stap naar het donderdagavondshoppen ook voor hen een proefproject waaruit tegen het jaareinde de eerste lessen moeten getrokken worden. Wij zullen alvast de donderdagavondshopping vanaf augustus herpromoten,” aldus schepen van handel Els Van Hoof.

Bron.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Winkelketens sluiten aan bij donderdagavondopening”

sofie
(on juli 17th, 2008 at 21:40)

ik vind het eigenlijk nogal tegenvallen, rond 18u doen zowat alle winkels in de diestse hun rolluiken al naar beneden… 150 winkels die meedoen?? waar zijn die dan?

 
Carolien
(on juli 18th, 2008 at 9:42)

Een volledige lijst van alle deelnemers vind je op de site van Avondshopping Leuven.