Picknick in het Park (Hapje Tapje)

Op 3 augustus 2008 is het voor de 20ste keer zover: hapjes en tapjes rijzen als paddestoelen op om en in het Leuvense stadshart. Hapje Tapje zal er weer staan, die jaarlijkse Leuvense culinaire ontdekkingsreis voor de hele familie. Het jubileum van deze klassieker op de eerste zondag van augustus brengt ook dit keer leuke nieuwigheden met zich mee: naast de traditionele biermarkt op de Oude Markt en de eetmarkt in de Muntstraat is er dit jaar ook de feestelijke bubbelmarkt op de Grote Markt! Cava, champagne(bieren), schuimwijn; wie feesteditie zegt, zal feesteditie horen, zien en proeven!

Voor iedereen weer wat wils dit jaar, maar het initiatief Picknick in het Park van onze eigenste officiële stadskok Jeroen Meus verdient hier toch even wat extra uitleg. Op basis van of als weerlegging tegen de acht eenvoudige maar overheerlijke recepten van onze stadskok, brengt iedereen zijn eigen picknickmandje mee met heerlijke kleine en grote hapjes, om met zijn allen vanaf 10u op het grote lappendeken in het stadspark (Sint-Donatuspark) te genieten van de zon en de ochtendrust. Kom origineel uit de hoek met je ontbijtkeuze, en maak zelfs kans op een kookboek!

Zij die inschrijven, krijgen bovendien een eigen picknickdekentje, een heerlijke koffiekoek en thee, fruitsap of koffie! Hopelijk tot dan?!

Zie ook: Hapje Tapje
Zie ook: Inschrijvingen Picknick in het Park
Zie ook: Jeroen Meus’ recepten
Zie ook: Jeroen Meus’ werken

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Picknick in het Park (Hapje Tapje)”

spoit
(on juli 17th, 2008 at 17:08)

3 augustus?