Hotel Snottebel

Terwijl ik dit schrijf, zijn mijn 2 dochters (van 3,5 en 5) zich aan het uitleven in Hotel Snottebel. Hotel Snottebel (een leukere naam voor “Grabbelpas“), is gelegen op het binnenplein van de Romaanse Poort en een paradijs voor mijn meisjes. Ze laten zich in de watten leggen door een bende geweldig enthousiaste moni’s die met hen knutselen, “zakdoek leggen” spelen, onnozel doen, hen een koekje geven als tussendoortje of hen gewoon eens goed knuffelen. Simpele dingen dus, maar meer moet dat niet zijn. En onze meisjes genieten! Heerlijk om de oudste te horen uitleggen hoe je “telefoontje” speelt, mijn lievelingsspel toen ik ongeveer zo oud was als zij.

Elke ochtend staan de moni’s hun kindjes op te wachten aan de inkompoort. Elke ochtend zijn ze verkleed, staat hun stereo met vrolijke muziek luid te spelen en vliegen ze de toestromende kleintjes rond hun nek, als verwelkoming. Zo’n warm onthaal, daar kan alleen maar een fantastische speeldag op volgen!

Hotel Snottebel is een initiatief van Jeugdcentrum Vleugel F, Brusselsestraat 61a.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.