Openlucht Salsa Feest op het Martelarenplein

De vorige salsa op het Martelarenplein moest wegens de slechte weersvoorspellingen uitwijken naar de Sportoase. Dit weekend beloven de weergoden zich echter gedeisd te houden.

Op zaterdag 26 juli is iedereen welkom om zich over te geven aan exotische danspasjes. Naast Salsa wordt er ook Merengue, Bachata en Zouk gedanst. Ook hip-hop komt aan bod. Dansschool Salsa Kosmopol en Hip-Hop dansschool uit Herent verzorgen de dansshows. Vanaf 19.00 uur tot middernacht is de dansvloer geopend voor iedereen. Het hele evenement is gratis.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Openlucht Salsa Feest op het Martelarenplein”

MetalArend
(on juli 24th, 2008 at 16:28)

Voor het eerst sinds jaar en dag ga ik dit jaar eens niet op het podium staan, maar wel achter een bierstandje in de menigte! Ik heb er zin in! :D

 
Open lucht salsa in Leuven:
(on juni 17th, 2010 at 12:25)

Hele de zomer kun je genieten open lucht salsa op de martelarenplein in Leuven. Iedereen is welkom. Hele vevenement is gratis. salsa, merengue, zouk, tchatcha en veel meer zijn voorzien. Meer info, zie onze website: http://www.salsakosmopol.be ook voor de salsalessen in Leuven