Nocturne in de Leuvense kruidtuin

Op vrijdag 1 augustus gaat de nocturne van Zomer in de Kruidtuin door in de Leuvense kruidtuin. De poorten van het mooiste park van Leuven sluiten dan – uitzonderlijk – pas om 24u.

De jaarlijkse openluchttentoonstelling Zomer in de Kruidtuin gaat op vrijdag 1 augustus gepaard met een stijlvolle soiree in de botanische tuin van Leuven. Voor één keer zijn tuin en tentoonstelling te bezoeken bij schemer en donker, van 20u tot 24u.

De kruidtuin wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een sfeervol decor waar bezoekers een gezellig terrasje kunnen doen bij zonsondergang. Er wordt gezorgd voor aangepaste avondverlichting, ontspannende achtergrondmuziek en animatie. Zo kunnen bezoekers zich een origineel kapsel laten aanmeten door twee toffe dames, of zich laten verrassen door de vrolijke boselven …

Zomer in de Kruidtuin loopt nog tot 8 september en is gratis toegankelijk voor iedereen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.