Vlaanderen Zingt in Leuven 2008

Zaterdagavond vonden weer zo’n 8.000 mensen de weg naar de Leuvense Oude Markt voor de vijfde editie van Vlaanderen Zingt in Leuven. Bij hen evenveel stemmen, om klassiekers zoals “Alle kleuren van de regenboog” van K3 en “Rood” van Marco Borsato mee te kwelen. “Heb je even voor mij?” van Frans Bauer zorgde spontaan voor een polonaise, bij “Love me tender” van Elvis Presley begon de menigte te slowen, en bij “Vrolijke vrienden” van Bob Davidse viel de hele zooi in elkaars armen; Vlaanderen Zingt zorgde ook dit jaar weer voor een zee van emoties, gedragen door duizenden stemmen, en aangevoerd door een leutige bende podiumzangers die ten voordele van Kom op tegen Kanker voor één keer die bühne mochten opkruipen!

Mark Pinte doorspekte het hele spektakel weer met lichte humor en presenteerde enthousiast, naast de vaste nummers, ook Paul Michiels met zijn a-capella versie van “Het kan niet zijn”. Bart Herman en Wim Leys bevestigden meermaals “Als Vlaanderen zingt, is Vlaanderen gelukkig!” en onze vedetten wandelden blij naar huis! Want met zo’n heerlijk zomerweer, talloze drankstandjes, prachtige muziek en leuke mensen om je heen, kan je niet anders dan genieten! “Music was my first love, and it would be my last!”

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.