Muy Sapore

Carolien beschreef een tweetal jaar geleden al eens het restaurant Muy Sapore. Nu zijn we twee jaar verder en kan dit restaurant geen beginnende zaak meer genoemd worden. Tijd om eens te kijken of de beginnersfoutjes er dus uit zijn.

Op een weekdag besluiten we naar Muy Sapore te trekken. De drie tafeltjes buiten zijn bezet en binnen zit nog één koppeltje. Druk is het er dus niet.

We worden meteen vriendelijk onthaald en de juffrouw brengt ons de menukaarten. Ze is beleefd, vriendelijk en correct. De bestellingen worden genoteerd en een tijdje later staan er twee scampi-schotels voor onze neus. Veel aziatisch ken ik niet, de exacte namen van de twee schotels zijn me niet bijgebleven.

De bediening is correct, al vraagt de juffrouw nèt iets te vaak ‘of we nog iets willen drinken’, ‘of we daar nog iets anders bij willen’, ‘of we nog een dessertje willen’, ‘of we nog een degustiefje willen’. Opdringerig zou ik het niet noemen, maar nodig was het ook niet.

De schotels waren superlekker, al had het iéts meer gekruid mogen zijn. Maar het is afgewerkt, voldoende en lekker. De kok komt persoonlijk vragen of het naar je zin is, zoals hij altijd doet, heeft iemand me verteld. Heel erg vriendelijke man die duidelijk met plezier in zijn keuken staat en zijn klanten koning wil doen voelen.

Leuk, klein en erg lekker restaurantje waar je er van uit kunt gaan dat je er tevreden buiten komt!

Praktisch:

Naamsestraat 43
3000 Leuven
tel: 016/231358
fax 016/292650
website: www.muysapore.be

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Muy Sapore”

bavo
(on augustus 1st, 2008 at 15:47)

Heb er ook al heel lekker gegeten. Wat me wel stoorde was dat de wachttijden zeer lang waren.