Hapje tapje – sfeerbeelden

Ondanks de dreigende regenwolken, was het deze namiddag koppen lopen in de Leuvense binnenstad. Op sommige plekken in de Muntstraat was er zelfs sprake van filevorming. Het aanbod aan hapjes en drankjes was naar goede gewoonte zeer divers. Eén van de meest populaire standjes was die van d’Hoogeschool waar de paling in het groen vlotjes over de toonbank ging. Een hapje dat ik, om met de hype mee te doen, niet aan mij voorbij heb laten gaan. Verder proefde ik nog een fantastische paëlla op het Hogeschoolplein, een spiesje met sint-jacobsvrucht, zwarte pens en mangosausje, brandnetelsoep (die nogal naar sla smaakte) en cannelloni van rundsvlees gevuld met rucola.

Lees ook Ruben en de maffe verpleegster ervan vond.

Enkele sfeerbeelden:

Watermeloen

Paëlla

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.