M en STUK zoeken 100 figuranten

Dit najaar werken M, het nieuwe museum van Leuven en STUK samen aan een uniek kunstproject ‘Postcards from the Future‘ en daarvoor hebben ze jouw hulp nodig: Het project zal een aantal scènes in Leuven vastleggen op postkaarten die in grote oplage verspreid worden. Acht bijzondere situaties in de publieke ruimte in Leuven worden met dit project op een originele manier belicht. Het project maakt deel uit van het internationale Playground festival dat kunstencentrum STUK tussen 31 oktober en 7 november 2008 organiseert.

Voor dit project worden ongeveer 100 figuranten gezocht. Om te figureren op één van de postkaarten van ‘Postcards from the Future’ zijn er geen speciale vaardigheden vereist. De acties en situaties zijn niet moeilijk of bijzonder, maar verbeelden alledaagse scènes. Je moet je wel op twee dagen kunnen vrijmaken, één dag in september en één in november. Sommige scènes vinden plaats overdag, andere ‘s avonds, allemaal in centrum Leuven. Je kan zelf kiezen welke combinaties van dagen je het best passen.

De fotosessies vinden plaats op:

  • 25 augustus om 14.00 uur en 31 oktober om 12.00 uur
  • 3 september om 21.00 uur en 31 oktober om 21.45 uur
  • 11 september ’s avonds en 7 november om 19.30 uur
  • 12 september ’s avonds en 3 november om 19.30 uur
  • 13 september om 11.00 uur en 1 november om 16.00 uur
  • 13 september ’s avonds (geen moment in november)

Je moet dus op beide dagen beschikbaar zijn gedurende maximaal 45 minuten

Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie, wil je graag als figurant deelnemen aan deze ‘scènes in de toekomst’? Laat dan vóór 24 augustus, je naam en contactgegevens na bij Lore Van Hees, medewerker M, lore.vanhees@leuven.be of 016 22 69 06.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.