Diestsesteenweg weer open op 15 september

Uit de nieuwsbrief Kop van Kessel-lo:

Na drie en een halve maand naderen de werken op de Diestsesteenweg hun einde. Vanaf 15 september 2008 wordt de volledige Diestsesteenweg terug opengesteld in beide rijrichtingen. Er wordt dan nog wel verder gewerkt op de Oude Diestsesteenweg waardoor deze afgesloten blijft.

De Martelarenlaan loopt, komende van de Tiensesteenweg, nog steeds dood ter hoogte van de Pieter Nollekensstraat. Dit blijft duren tot de werken aan de Oude Diestsesteenweg zijn afgerond. Indien u van de Tiensesteenweg komt en richting Diest wil, rijdt u best door tot aan de Tiensepoort. Van hieruit kan u via de Tiensevest en de tunnel onder het Martelarenplein, naar de Diestsevest en verder naar het Joanna Maria Artoisplein. Van hieruit kiest u voor de E314 of de terug opengestelde Diestsesteenweg.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.