Leuven Kermis komt er aan

Toen ik daarstraks via de Koning Boudewijnlaan naar Leuven reed kon ik op de parkeerstrook tussen de Celestijnenlaan en de Tervuursevest niet naast de vrachtwagens met onderdelen van kermisattracties kijken. Dit is een zeer duidelijk teken dat Leuven Kermis er aan komt. Volgens de traditie start de kermis de vrijdag voor de eerste zondag van september, dit jaar dus op vrijdag 5 september. Het opbouwen van de attracties mag maar vanaf zondag 31 augustus. In afwachting hiervan kan u de vrachtwagens nog bewonderen op de Koning Boudewijnlaan, de verbindingslaan tussen Capucijnenvoer en de E314.

Bookmark and Share

Er zijn 5 reacties op “Leuven Kermis komt er aan”

Frederik
(on augustus 28th, 2008 at 0:28)

Drievoud hoera… kunnen we weer ons geld uit deuren en vensters kappen voor dingen te winnen die we niet nodig hebben :-)

Ik kijk wel uit naar… Smoutebollen mmm

 
Wouter Horré
(on augustus 28th, 2008 at 8:27)

Sinds maandag mag je niet meer parkeren op het Engelsplein en dit t.e.m. 26 september. Zou de kermis daar ook voor iets tussen zitten? Vermoedelijk zijn er daar dus ook kermisonderdelen te bewonderen ;-)

 
Bruno
(on augustus 28th, 2008 at 10:18)

Het Engelsplein wordt de campingplaats voor de foorkramers.

 
Goya
(on augustus 28th, 2008 at 15:40)

Inderdaad, gezellig kan je het er nu niet echt noemen, wel droog onder de brug ;-)

 
Marjolein
(on september 7th, 2008 at 19:23)

Hoi!

Kan iemand mij zeggen tot hoe laat de kermis open is ‘s avonds?

Dankje!