STUK zoekt vrijwilligers

Vrijwilligers worden in STUK ingeschakeld om allerlei taken te volbrengen. Een artiest moet opgepikt worden in Zaventem, de muur van de Expozaal kan best een nieuw laagje verf gebruiken, het Duitse dansgezelschap vraagt een tolk, de nieuwe tentoonstelling moet bewaakt worden, de nieuwe STUKflyer moet in alle Leuvense cafés verdeeld worden… Het is maar een greep uit de taken waarvoor het STUK beroep doet op vrijwilligers.

In ruil voor dit werk kunnen de vrijwilligers gratis naar  voorstellingen, de film of krijgen ze drankbonnen voor het café. Als dit spek voor jouw bek is, neem dan contact op met Annelies, de vrijwilligerscoördinator: 016/320 312 of annelies.mommen@stuk.be.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “STUK zoekt vrijwilligers”

Marsman
(on augustus 30th, 2008 at 16:12)

eindelijk!