Blijf in je kot! zoekt vrijwilligers

AmuseeVous, hét relatiebureau voor jongeren en musea, organiseert dit najaar op donderdag 27 november de kotroute ‘Blijf in je kot’! in samenwerking met M. Daarvoor zijn ze op zoek naar vrijwilligers op verschillende niveaus!

Vrijwilligers!
Heb je zin om mee artiesten te selecteren, koten te gaan bezoeken, de afterparty te organiseren of mee het promotieplan uit te denken? Dit engagement is maar voor twee maanden (eind september tot en met 27 november) en je kan kiezen op welk niveau: verantwoordelijk voor een onderdeel (zoals promotie, artiesten, …), meewerken binnen een onderdeel of de dag zelf meewerken.

Artiesten!
Ben je modeontwerper, beeldhouwer, schrijver, filmmaker, schilder, performer, muzikant of tafelpootkunstenaar? Iedereen is welkom, van professional tot amateur, om geïnspireerd op zijn kot of op een ander kot iets op te hangen, te spelen of te showen. Uit de inzendingen worden de kunstenaars geselecteerd.

Koten!
Heb je een groot of leuk of origineel kot binnen de Leuvense ring en zou je het fijn vinden om een artiest te ontvangen? Neem dan snel contact op!

Voel je je aangesproken? Neem dan contact op met Hanne Valckenaers via leuven@amuseevous.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.