Nieuw in Het Depot

vrijdag 10 oktober 2008: A stylish swing soirée with Radio Modern

Back to the nifty fifites and swinging forties met Radio Modern! Een retro swingfeest met de knallende live band Bamboo Apple Cutters, mooi uitgedoste vrouwen, rockers met vette fasjen en een stevige portie sax, drums & rock ‘n’ roll ! Dit jaar bracht Radio Modern alvast de fifties naar Pukkelpop, een uitverkochte Roma in Antwerpen en de Vooruit in Gent. Nu strijkt Radio Modern neer in Leuven voor een swinging, jiving en grooving night! Beleef een nostaligsche trip en geniet een avond lang van deze unieke retrosfeer met old school swing en knetterende rootsmuziek !

20.00 Opening met fancy beautysalon & cocktailbar
21.00-21.45 Apollo Swing : lindy hop en swing dansinitatie
22.00-24.00 Bamboo Apple Cutters : 11-koppige band met bruisende gitaren, opzwepende percussie en krachtige blazers
24.00-02.00 DJ’s The Boppin’ Benvis Brothers : jazzy grooves en funky beats

ma 17 november 2008: The Datsuns

Dave Grohl en Jack White zijn alvast fan van Dolf, Phil, Ben en Christian, het muzikale gitaargeweld uit Nieuw-Zeeland. The Datsuns worden geprezen om hun coole garagerock, geïnspireerd door o.a. Led Zeppelin, AC/DC en The Kinks. Dit najaar verschijnt het vierde album van de strak in het zwartlederen pak gehesen Motherfuckers From Hell . Zet je alvast schrap voor deze gesmeerde rock’n’roll machine, want één ding staat vast: The Datsuns will blow you away!

Meer info:
http://www.hetdepot.be

Tickets:
http://tickets.ticketmatic.com/?k=Rs3_0WDJDLg&l=nl

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.