Open Monumentendag 2008: snuif de sfeer op van 50 jaar geleden in Den Hoorn

Tijdens Open Monumentendag 2008 (zondag 14 september) zal de vzw Sacred Places het gebouw Den Hoorn omtoveren tot een brouwerij in volle productie, net zoals het 50 jaar geleden was. Met behulp van geluiden, geuren en speciale belichting wordt de sfeer opgeroepen van het jaar 1958. Het gebouw Den Hoorn was toen een welvarende brouwerij en het vormt de bakermat van het huidige Stella Artois/Inbev. Zie ook de vorige post over de Open Monumentendag 2008 in Den Hoorn.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Open Monumentendag 2008: snuif de sfeer op van 50 jaar geleden in Den Hoorn”

Open Monumentendag in Den Hoorn
(on september 15th, 2008 at 22:36)

[…] en oud ¬†wierpen een blik in de oude koperen ketels waar verschillende installaties van Sacred Places opgesteld stonden of snoven de aromatische geuren in de ruimtes op. Den Hoorn was ook erg populair […]