Sportoase zwembadlockers

Het zwembad van Sportoase was de afgelopen week dicht. De elektronisch bestuurde lockers werden vervangen door lockers met een mechanisch slot dat met een muntstuk van twee euro moet bediend worden. Zwemmers doen er dus best aan telkens een stuk van twee euro mee te brengen.

Bookmark and Share

Er zijn 4 reacties op “Sportoase zwembadlockers”

Carolien
(on september 14th, 2008 at 23:01)

Ik heb het gelezen in hun nieuwsbrief. Nu, ik kan de beslissing om de lockers te vervangen wel begrijpen, er waren heel veel problemen met die elektronische sloten. Maar dat ze kiezen voor een systeem met munten, vind ik absoluut een achteruitgang.

 
Goofball
(on september 15th, 2008 at 8:19)

Persoonlijk heb ik nooit een probleem gehad met die lockers met codes al hoorde ik wel het tegendeel van veel mensen en zag ik dikwijls personeel die lockers moest openen voor zwemmers omdat het systeem niet meer werkte.

Maar nu is het helemaal vervelend. Die sleuteltjes die je nu moet meenemen in het zwembad zijn erg storend. En wie heeft nu altijd een 2 euro stuk bij?? er is niet eens een wisselautomaat voorzien. Dit is inderdaad een systeem uit de jaren 80. Argh, echt geen verbetering!!!!!!!

 
Dirk
(on januari 15th, 2009 at 16:01)

Welk systeem stond er? Weet iemand de leverancier?

 
Carolien
(on januari 16th, 2009 at 9:54)

@Dirk: Misschien dat je best Sportoase zelf contacteert om een antwoord op je vraag te krijgen.