Start!08

Op zaterdag 20 september 2008 vanaf 19.00 uur geeft 30CC het startschot van het seizoen 2008-2009 in het stadspark. Inkom is 5 euro. Op die dag is het Stadspark een vrijstaat, een culturele zone waar je even tijd en ruimte vergeet.

Het programma ziet er als volgt uit:

Tickets kunnen online besteld worden.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Start!08”

Openingsavond Het Depot (Jef Neve Trio/Deelder draait)
(on september 22nd, 2008 at 11:20)

[…] Start!08 mocht gisteren in het stadspark het culturele jaar officieel openen. Zestien verschillende optredens en het afsluitende vuurwerk zouden bijna doen vergeten dat op hetzelfde moment, een goede kilometer verderop ook de openingsavond van Het Depot doorging. Omdat het niet altijd rock ‘n’ roll moet zijn en punk ondertussen echt wel dood is, regelde de organisatie een all-jazz affiche. […]