Gespot in het straatbeeld

Metropolitan Move

Op het eerste zicht lijkt het een filmposter, maar dan valt je oog je plotseling op een bekende achtergrond… Meer informatie over deze en andere gelijkaardige posters vind je op metropolitanmove.org. Het centrale informatiepunt van deze campagne bevindt zich in bibliotheek Tweebronnen. Daar kan je ook het gratis city magazine verkrijgen.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Gespot in het straatbeeld”

ronnie
(on september 21st, 2008 at 16:38)

wat is dit voor onzin? Leuven is een toffe stad, en er zijn arme mensen in elke stad!!! Is iedereen in New York gelijk, or Londen or Parijs, ik denk het niet! mss beter om volgende keer deze andere steden aan te pakken,

 
Carolien
(on september 22nd, 2008 at 11:29)

Wel, ik moet zeggen dat het uiteindelijke doel van deze campagne mij ook niet helemaal duidelijk is. En ik heb de website toch echt wel langer dan vijf minuten bestudeerd.

Blijkbaar werden er, volgens de website, al wel gelijkaardige campagnes in andere grootsteden gevoerd. Al denk ik persoonlijk niet dat Leuven met gelijkaardige problemen kampt als de opgenoemde grootsteden New York, Parijs, Peking en Berlijn. ;-) Een grootstad is dit provinciestadje nog lang niet.