Opendeur brandweer Leuven – impressie

Veel volk vorige zondag in en rondom de brandweerkazerne van de Leuvense brandweer. Vooral gezinnen met kinderen en vrienden en familieleden van de brandweerlieden, grepen de kans om een bezoekje te brengen aan de werkplek van de Leuvense brandweer. De demonstraties trokken veel kijklustigen en wie van het uitzicht wilde genieten vanaf een hoge brandweerladder, moest het nodige geduld uitoefenen. Je kon ook de rondleiding volgen in de kazerne zelf en kreeg daarbij professionele uitleg van de stoere brandweerlieden. Wie wilde kon zelfs even uittesten hoe zwaar de zuurstofflessen wegen die brandweerlui op hun rug dragen.

Enkele sfeerbeelden:

Opendeur brandweer Leuven

Opendeur brandweer Leuven

Opendeur brandweer Leuven

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.