Het nieuwe academiejaar.

En we zijn weer zo ver. Geen plaatsje meer te vinden in de fietsenrekken aan Gasthuisberg. De alma die overladen vol is op het middaguur. Drankautomaten waar je moet aanschuiven vooraleer je een blikje cola kan bemachtigen. Horden studenten die voor de aula’s staan te wachten. Gezoem, gebabbel en gelach, overal waar je komt.

Het academiejaar gaat weer van start.

En ook ik maak er deel van uit dit jaar! ‘Lab animal science’ heet het vak dat ik zal volgen. En op de eerste ├Ęchte dag van het academiejaar ging ook deze les van start. Een volle aula, een prof die klungelt met haar microfoon. Studentes met nieuwe outfits, nieuwe pennenzakken (wat is het verschil klein tussen een meisje dat naar de eerste schooldag in het lager onderwijs gaat en een meisje dat aan haar nieuwe academiejaar aan de universiteit begint). Knikkebollen tijdens de les, wachten op de pauze om vervolens op het einde van de les te wachten.

Leve het academiejaar!

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Het nieuwe academiejaar.”

leiveneer
(on september 30th, 2008 at 20:02)

Joepie !
Leuven opnieuw hoofdstad van fietsterrorime voor 10 maand !!!