OpeningsUUR KULtUUR: Yevgueni in concert

Met hun eerste cd ‘Kannibaal’ (2005) verbaasde Yevgueni vriend en vijand van het betere Nederlandstalige lied met een collectie rake, herkenbare teksten op een mooie, vlot in het gehoor liggende melodie. Met ‘Aan de arbeid’ (2007) heeft Yevgueni de moeilijke opdracht om een vervolg te maken op hun succesvolle debuut schijnbaar zonder moeite tot een goed einde gebracht. Vrolijke up-tempo nummers wisselen af met meer ingetogen en warm werk. Als het concert even hartverwarmend klinkt als het album, dan is het nog maar eens bewezen dat Yevgueni zichzelf voortdurend overtreft.

Op woensdag 1 oktober om 21.00u geeft Yevgueni in de Pieter De Somer-aula (Debériotstraat 24) het startschot van de nieuwe reeks UUR KULtUUR. Wees er op tijd bij, de zaal zal ongetwijfeld vol zitten.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.