Laureatenconcert Mozart – La Petite Bande o.l.v. Sigiswald Kuijken

Na het succes van de laureatenconcerten uit de vorige sessie Zang (2004), vroeg de Koningin Elisabethwedstrijd de laureaten ook dit jaar om te concerteren met Sigiswald Kuijkens persoonlijke top drie van de sessie Zang 2008.

De eerste laureaat, de tenor Szabolcs Brickner, vertolkt met medelaureaten, de sopranen Anna Kasyan en Layla Claire, aria’s en ensemblestukken uit opera’s van Haydn en Mozart. Hun prestaties worden omkaderd door twee instrumentale topwerken: Mozarts ‘Concerto voor Fluit en Harp’ en het onvolprezen ‘Klarinetconcerto’.

Het concert vindt plaats op zondag 5 oktober 2008 om 20.00u in de Schouwburg.

Tickets kunnen online besteld worden.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.