Holebifilmfestival in Vlaams-Brabant – gratis tickets

Van 4 tot 21 november vindt het 8ste Holebifilmfestival plaats. Gedurende 18 dagen zal Vlaams-Brabant hét centrum van de holebifilm in Vlaanderen zijn. Het wordt een uniek festival: 3 Belgische premières, 1 filmklassieker, de première van het toneelstuk “ZEN“, een kortfilmcompilatie en de première van “People, listen“, een kortfilm gemaakt door leden van de Leuvense jongerengroep &of. Het festival breidt dit jaar uit: er zijn niet alleen vertoningen in Leuven, maar ook in AarschotDiest en Halle. Het volledige programma vind je op de website.

Bovendien kan je met je film- of toneelticket na de voorstelling een gratis drankje krijgen in een van de 5 deelnemende holebi- of holebivriendelijke cafés van Leuven. Het gaat wel om het ticket van de avond zelf. Iedere filmbezoeker mag dezelfde avond gratis naar de Top 100 Fuif op vrijdag 21 november in zaal Lido. En natuurlijk mag je tussen film en fuif eerst van je gratis drankje genieten.

LeveninLeuven.be geeft tien duotickets weg voor dit festival. Het gaat om duotickets voor een film naar keuze in Studio 4 in Leuven. Wat moet je doen om zo’n duoticket in de wacht te slepen? Simpel, je stuurt ons via het contactformulier een mailtje met je naam en voornaam. De eerste tien personen die reageren kunnen de tickets voor een film naar keuze aan de kassa van Studio 4 gaan afhalen.

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Holebifilmfestival in Vlaams-Brabant – gratis tickets”

moosability
(on oktober 10th, 2008 at 8:28)

Volgens mij werkt de link van het contactformulier niet. Niet dat ik een duoticket wou winnen of zo ze. Ik ben gelukkig getrouwd.

 
Carolien
(on oktober 10th, 2008 at 9:24)

En gelukkig getrouwde mensen gaan niet meer naar de film? Zo’n duoticket is daar nochtans ideaal voor…

De link naar het contactformulier is gecorrigeerd.

 
Nog één duoticket te geef
(on oktober 12th, 2008 at 20:50)

[…] zoekt nog één duoticket voor het Holebifilmfestival een nieuw baasje. Vul snel het contactformulier in! Stem of voeg toe aan […]