Kaffee Detinee Ciné

Vormingplus Oost-Brabant organiseert van 20 tot 23 oktober Kaffee Detinee Ciné, een filmweek in de Leuvense Hulgevangenis. Er zullen films getoond worden die te maken hebben met thema’s die verwant zijn aan het thema gevangenis, zoals internering, de band gedetineerde met familie, een leven weer opbouwen als ex-gedetineerde, dader- slachtofferbemiddeling, het leven als vrouw in de gevangenis …

Op vier avonden worden vier films vertoond. Het volledige programma vind je op de site van Vormingplus Oost-Brabant. De laatste avond wordt afgesloten met een panelgesprek waarin een ex-gedetineerde, een slachtoffer en een familielid van een gedetineerde aan het woord worden gelaten. Na de films en het panelgesprek is er de mogelijkheid om na te praten in het praatkaffee.

Plaats: Hulpgevangenis Leuven, Maria Theresiastraat 74, 3000 Leuven

De vertoningen kosten 3 euro. Het afsluitend panelgesprek is gratis. Gelieve vooraf aan te melden bij Vormingplus op 016/525 900 of schrijf je online in.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Kaffee Detinee Ciné”

Film in de gevangenis
(on oktober 20th, 2008 at 23:26)

[…] de Leuvense hulpgevangenis in de Maria-Theresiastraat. Nog tot donderdag kan je er in het kader van Kaffee Detinee Ciné films bekijken voor maar drie euro.  Geen geld voor een bijzondere […]

 
Kaffee Detinee Ciné
(on oktober 20th, 2009 at 23:26)

[…] oktober is er het 2e filmfestival in de Leuvense Hulpgevangenis. Films over de gevangenis of het opbouwen van het leven […]